CSJ
efsu

Home    |   O Centru    |   ECL ispit

Vaša pozicija:     Home     O Centru

Kontakti Kontakti
Kako do nas? Kako do nas?
Mapa sajta Mapa sajta

O Centru

 

Centar za strane jezike Ekonomskog Fakulteta Subotica

Potpisivanjem ugovora 26. aprila 2005. godine sa Evropskim konzorcijumom za strane jezike, Ekonomski fakultet u Subotici je postao Nacionalni Centar za izvođenje i testiranje nastave stranih jezika po principima ECL standarda. Ovaj jedinstveni sistem nastave stranih jezika, kako u okviru školskog i univerzitetskog obrazovanja, tako i izvan njega, odnosi se ne samo na najrasprostranjenije svetske jezike (engleski, nemački, francuski, ruski) već i na one jezike, prvenstveno evropske, koji se manje uče, kao što su švedski, holandski, poljski, slovački, mađarski, rumunski, hrvatski, italijanski, španski, a od 2005. godine i srpski..

 

Centar za strane jezike Ekonomskog fakulteta Subotica zadužen je za realizaciju nastave stranih jezika koji su integralni deo nastavnog plana i programa Fakulteta: engleskog, nemačkog, ruskog i francuskog jezika.

 

Pored toga, u saradnji sa Edukativnim centrom Ekonomskog fakulteta, Centar za strane jezike organizuje dodatne kurseve iz pomenutih jezika, kao i kurseve mađarskog i italijanskog jezika, za građanstvo i studente. Posebnu aktivnost predstavlja organizacija i realizacija kurseva srpskog jezika za strance.

 

Cena dodatnih kurseva za studente Fakulteta nije uračunata u cenu školarine.

 

 

Početak stranice Na početak stranice