06.12.2006. godine
     
  
Tribina na Odeljenju Ekonomskog fakuleta Subotica u Novom Sadu – gost Božidar Đelić 
 
 
Na Odeljenju Ekonomskog fakulteta Subotica u Novom Sadu organizovana je tribina i prezentacija knjige "Kad će nam biti bolje" Božidara Đelića. Veliko interesovanje studenata za ovu tribinu učinilo je da amfiteatar ne bude dovoljan da primi sve zainteresovane. Gost i autor, predstavio je knjigu koja upravo na taj dan izašla iz štampe i pojavila se u knjižarama. Kroz nekoliko reprezentativnih primera gospodin Đelić je prošao sadržaj knjige koji čini 56 poglavlja – naglašavajući svoje viđenje tradicionalna 4S koji predstavljaju: slobodu, snagu, stvaralaštvo i solidarnost. Drugi deo tribune posvećen je odgovorima na brojna pitanja studenata, što je učinilo da tribina umesto planiranih 60 minuta potraje više od 2 sata. 
  

 
Polovina prihoda od prodaje knjige "Kad će nam biti bolje" namenjena je za fond dr Zorana Đinđića, a druga polovina u prilog Sigurnoj kući za zaštitu žena i dece od nasilja.
  
Organizaciju ove tribine pomogao je i Savez Ekonomista Vojvodine, a domaćini su bili prof.dr Kosta Josifidis i članovi Studentskog Parlamenta.
 
(autor teksta: Simonida Vuičenov)