21.03.2007. godine 


Tribina „Kada će nam biti bolje“ na Ekonomskom fakultetu u Subotici... 


Na našem Fakultetu u organizaciji Studentskog parlamenta, Izvršnog odbora Subotica organizovana je tribina „Kada će nam biti bolje?“ na kojoj je gost bio gospodin Božidar Đelić. 
U prepunom amfiteatru studenti su aplauzom pozdravili gosta i sa pažnjom i zadovoljstvom propratili predavanje. Gospodin Božidar Đelić je u toku svog izlaganja ukazao na tekuće probleme sa kojima se susreće naša zemlja i predočio moguća rešenja i načine za njihovu realizaciju. U dinamičnom dvočasovnom izlaganju, gost je, na izuzetno interesantan i razumljiv način, preneo svoja iskustva iz oblasti ekonomije, ali i života i njegove poslovne karijere. 
Gospodin Đelić je po drugi put bio gost našeg Fakulteta, i Studentski parlament izražava zadovoljstvo na ukazanom vremenu i volji da se mladim ekonomistima prenesu viđenja aktuelne društveno – ekonomske situacije, kao i alternative za postizanju boljih društveno – ekonomskih rezultata. Studenski parlament našeg Fakulteta aktivno će i u buduće tražiti kompetentne sagovornike iz našeg društvenog i privrednog okruženja čije ideje i mišljenja smatramo vrednim da ih podelimo sa kolegama koji studiraju na našem Fakultetu. 

                                                                                                                                            (Autor teksta: Studentski parlament – Izvršni odbor Subotica)