05. mart 2010. godine

Ekonomski fakultet Subotica na Sajmu obrazovanja „Putokazi“...


Ekonomski fakultet Subotica nastupio je na 6. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je od 18. do 20. februara održan na Novosadskom sajmu.

Sajamska priredba, poslužila je i za predstavljanje upisne kampanje za akademsku 2010/11. godinu. Na promotivnim materijalima ove godine našao se svetionik – kao svojevrsna analogija sa nastojanjem Fakulteta, da svih ovih godina, bude siguran odabir za svakog srednjoškolca koji želi da nastavi svoje obrazovanje na polju ekonomije, menadžmenta i poslovne informatike. Prema ocenama brojnih posetilaca, ali i naših studenata, štan Fakulteta je i ove godine bio originalan. Na njemu je dominirao svetionik, visine pet metara, tako da sa sigurnošću možemo tvrditi da smo bili primećeni.

Informacije budućim brucošima, ali i brojnim nastavnicima srednjih škola, izvrsno je prenela grupa naših studenata, pete godine master studija, smer marketing. Koristimo priliku da im se zahvalimo na sjajnoj podršci koju su pružili Fakultetu tokom trajanja Sajma, pokazavši da odlično vladaju marketinškim komunikacijama i da se bez problema snalaze i u ovoj ulozi.

Nakon sajamskog nastupa, svetionik i osvetljeni zid sa sloganom „Vidi dalje... postigni više“ instalirani su u hol Fakulteta u Novom Sadu, i nadamo se da smo na ovaj način uspeli uneti prijatnu novinu u ovaj prostor.