efsu

04. decembar 2013. godine

Organizovan sastanak i obeležen 3. rođendan SOEF-a ...


U ponedeljak, 02.12.2013. organizovan je veliki sastanak aktivnih članova Studentske Organizacije Ekonomskog Fakulteta Subotica, Novi Sad, Bujanovac i obeležen je 3. rođendan SOEF-a.

Predsednik Studentskog Parlamenta, Darko Marić, i predsednik Studentske Organizacije Ekonomskog Fakulteta Subotica-Novi Sad-Bujanovac, Filip Soldo, sumirali su aktivnosti sprovedene u prethodnoj godini i ocenili rad Organizacije veoma uspešnim. Nakon toga, prezentovane su planirane aktivnosti za narednu godinu, kao i novine koje će biti uvedene, a to su: SMS servis koji će omogućiti lakšu komunikaciju sa studentima, SOEF kartice koje će omogućiti aktivnim članovima SOEF-a određene pogodnosti, pisanje projekata, humanitarne akcije, podizanje kvaliteta rada Organizacije u Subotici u narednom periodu, saradnja sa Erste bankom i mnoge druge aktivnosti.

Od strane predstavnika SOEF-a iz Subotice sastanku je prisustvovao i student prodekan Ekonomskog fakulteta, Nikola Ćosić, koji je predstavio zamisao podizanja kvaliteta rada Organizacije u Subotici i uključenja novih članova u mnogostruke aktivnosti koje bi SOEF Subotica realizovala za studente na Fakultetu.
 
Pomeramo granice, idemo dalje, ZAJEDNO MOŽEMO SVE!

Vaš SOEF SU-NS-BU i Studentski parlament