ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА КАНДИДАТА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

Поштовани будући бруцоши,

У жељи да олакшамо и убрзамо процес вашег пријављивања за полагање пријемног испита, нудимо вам могућност попуњавања електронског формулара за пријаву кандидата (пријавни лист) – попуните га, снимите и пошаљите електронском поштом почев од уторка 12.6.2018. године.
  • Уколико желите документа да предате у Суботици, електронски формулар за пријаву кандидата пошаљите на адресу: prijavasu2018@ef.uns.ac.rs
  • Уколико документа предајете на Одељењу Факултета у Новом Саду, тада електронски формулар за пријаву кандидата пошаљите на адресу: prijavans2018@ef.uns.ac.rs

Молимо вас да, пре попуњавања формулара за пријаву кандидата, пажљиво прочитате додатно објашњење у вези попуњавања пријавног листа и начина рангирања.
Објашњењe је изузетно важно како би вам у потпуности било јасно како да попуните формулар за пријаву кандидата, да на прави начин, а сходно Вашим жељама и приоритетима, искажете своје преференције у погледу начина финансирања, локације и студијског програма.
Напомена: и поред тога што ћете послати електронски формулар за пријаву кандидата, у обавези сте да у дане који су одређени за пријаву кандидата, дођете на факултет како би предали документацију предвиђену конкурсом.
Када будете дошли на Економски факултет у Суботици или на Одељење у Новом Саду, 20, 21. или 22. јуна 2018. године (од 08:00 до 14:00 часова), да се пријавите за полагање пријемног испита, Ваш попуњен формулар за пријаву ће Вас чекати. Преостаће вам само да приложите документа наведена у конкурсу.
Формулар за пријаву кандидата, наравно, можете да попуните и на сам дан пријављивања за пријемни испит, уколико вам електронски формулар за пријаву кандидата из било којих разлога не одговара.
Желимо Вам много успеха!
Електронски формулар за пријаву кандидата
Додатно објашњење у вези попуњавања пријавног листа и начина рангирања