efsu

16.05.2017. godine, 10:06 hPOZIV STUDENTIMA ZA 5 JUBILARNI COKE SUMMERSHIP PROGRAM PRAKSE
- ZABAVITE SE STIČUĆI ZNANJA I POSLOVNO ISKUSTVO -

 

Ekonomski fakultet u Subotici poziva sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija da se prijave na jedinstven, peti jubilarni, Coke Summership program prakse, u organizaciji Coca-Cola HBC Srbija.

 

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju sebi šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto, mogu se prijaviti u periodu od 18. aprila do 19. maja na sajtu www.cokesummership.com .

 

Program prakse pruža priliku studentima da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru. U programu je do sada učestvovalo preko 120 polaznika, a više od 40 njih je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

 

Tokom šestonedeljnog programa, studenti će imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

 

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.