Orari provimeve pėr vitin e dytė tė studimeve themelore nė Fakultetin e Suboticės, Dega nė Bujanoc.

Termini prijavljivanja ispita
 

Lėnda
    Profesor

Afati i prvimerve janar-shkurt
30.01. - 19.02..

Afati i prvimerve prill
8.04. - 22.04.

Periudha Provimi qershor
07.06. - 28.06.

Periudhėn korrik provimit
03.07. - 21.07.

Periudha e provimit shtator

28.08. - 12.09.

Periudha provim tetor
15.09. - 30.09.

Financa
     Milenkoviq dr Ivan
    
Selimi dr Alifeta

06.02.2017. 09:00
Milenkoviq dr Ivan

06.02.2017. 09:00
Selimi dr Alifeta

Paraqitja e provimeve mbas mbajtjes tė ligjeratave nė semestrin veror

14.06.2017. 09:00
Milenkoviq dr Ivan

14.06.2017. 09:00
Selimi dr Alifeta

11.07.2017. 09:00
Milenkoviq dr Ivan

11.07.2017. 09:00
Selimi dr Alifeta

07.09.2017. 09:00
Milenkoviq dr Ivan

07.09.2017. 09:00
Selimi dr Alifeta

30.09.2017. 09:00
Milenkoviq dr Ivan

30.09.2017. 09:00
Selimi dr Alifeta

Parimet e menaxhmentit
    Lekoviq dr Bozhidar
    Aliu dr Hamit

09.02.2017. 09:00
Lekoviq dr Bo¾idar

09.02.2017. 09:00
Aliu dr Hamit

Paraqitja e provimeve mbas mbajtjes tė ligjeratave nė semestrin veror

07.06.2017. 09:00
Lekoviq dr Bozhidar

07.06.2017. 09:00
Aliu dr Hamit

06.07.2017. 09:00
Lekoviq dr Bozhidar

06.07.2017. 09:00
Aliu dr Hamit

04.09.2017. 09:00
Lekoviq dr Bo¾idar

04.09.2017. 09:00
Aliu dr Hamit

21.09.2017. 09:00
Lekoviq dr Bozhidar

21.09.2017. 09:00
Aliu dr Hamit

Sistemi ekonomik dhe politika ekonomike
     Radiq dr Jova
     Supiq dr Novica

01.02.2017. 09:00

02.02.2017. 09:00

Paraqitja e provimeve mbas mbajtjes tė ligjeratave nė semestrin veror

09.06.2017. 09:00

08.07.2017. 09:00

31.08.2017. 09:00

18.09.2017. 09:00

Statistika
     Brcanov dr Dejan

06.02.2017. 09:00

12.04.2017. 09:00

13.06.2017. 18:00

10.07.2017. 18:00

06.09.2017. 18:00

29.09.2017. 18:00

Hulumtimet ne marketing
    Kovac Zhnidershiq dr Ruzhica

13.02.2017. 09:00

19.04.2017. 09:00

24.06.2017. 09:00

17.07.2017. 09:00

05.09.2017. 09:00

22.09.2017. 09:00

Ekonomia e punes ne UE
     Radiq dr Jova
     Supiq dr Novica

01.02.2017. 09:00

02.02.2017. 09:00

08.04.2017. 09:00

09.06.2017. 09:00

08.07.2017. 09:00

31.08.2017. 09:00

18.09.2017. 09:00

Bankat
   Miroviq dr Vera

13.02.2017. 10:00

19.04.2017. 10:00

23.06.2017. 10:00

12.07.2017. 17:00

30.08.2017. 09:00

15.09.2017. 09:00

Menaxhimi prodhimit
     Grubor dr Aleksandar

30.01.2017. 09:00

21.04.2017. 09:00

08.06.2017. 09:00

07.07.2017. 09:00

29.08.2017. 09:00

25.09.2017. 09:00

Menaxhmenti projektues
    Bobera dr Dushan

09.02.2017. 09:00

13.04.2017. 09:00

07.06.2017. 09:00

06.07.2017. 09:00

08.09.2017. 09:00

20.09.2017. 09:00

Sigurime
      Pjaniq dr Milosh

30.01.2017. 09:00

21.04.2017. 09:00

19.06.2017. 17:00

12.07.2017. 17:00

30.08.2017. 09:00

23.09.2017. 09:00

Sport dhe edukate fizike- aktivitete natyrė
     Andrashiq dr Sllobodan
     Vulnet dr Ameti

03.02.2017. 09:00
Andrasiq dr Sllobodan

03.02.2017. 09:00
Vulnet dr Ameti

21.04.2017. 11:00
Andrasiq dr Sllobodan

21.04.2017. 11:00
Vulnet dr Ameti

26.06.2017. 09:00
Andrashiq dr Sllobodan

26.06.2017. 09:00
Vulnet dr Ameti

15.07.2017. 09:00
Andrashiq dr Sllobodan

15.07.2017. 09:00
Vulnet dr Ameti

11.09.2017. 09:00
Andrashiq dr Slobodan

11.09.2017. 09:00
Vulnet dr Ameti

26.09.2017. 09:00
Andrashiq dr Slobodan

26.09.2017. 09:00
Vulnet dr Ameti

             

Gjuhė angleze II
    Trniniq Janiq Zora
   
Kamberi dr Lulzime

04.02.2017. 09:00
Vidakoviq Mirna

04.02.2017. 09.00
Ajdini dr Florim

Paraqitja e provimeve mbas mbajtjes tė ligjeratave nė semestrin veror

27.06.2017. 09:00
Trniniq Janjiq Zora

27.06.2017. 09.00
Kamberi dr Lulzime

18.07.2017. 09:00
Trniniq Janjiq Zora

18.07.2017. 09.00
Kamberi dr Lulzime

12.09.2017. 09:00
Trniniq Janjiq Zora

12.09.2017. 09.00
Kamberi dr Lulzime

19.09.2017. 09:00
Trniniq Janjiq Zora

19.09.2017. 09.00
Kamberi dr Lulzime

Integrimet europiane
     Josifidis dr Kosta

01.02.2017. 09:00

02.02.2017. 09:00

08.04.2017. 09:00

09.06.2017. 09:00

08.07.2017. 09:00

31.08.2017. 09:00

25.09.2017. 09:00

Farm menaxhment
    Popoviq dr Rade

14.02.2017. 09:00

11.04.2017. 09:00

12.06.2017. 09:00

08.07.2017. 10:00

04.09.2017. 10:00

21.09.2017. 10:00

Ekonomika dhe politika e zhvillimit agrar
    Zekiq dr Stanisllav

06.02.2017. 09:00

12.04.2017. 09:00

14.06.2017. 09:00

11.07.2017. 09:00

07.09.2017. 09:00

30.09.2017. 09:00

Berzat financiare
    Pjaniq dr Millosh

-

Paraqitja e provimeve mbas mbajtjes tė ligjeratave nė semestrin veror

20.06.2017. 09:00

13.07.2017. 09:00

30.08.2017. 09:00

23.09.2017. 09:00