Почетна страница Стручне праксе Обавештење

Super Start плаћена пракса


Elixir Group је глобално успешна компанија у хемијској индустрији, иноватор и иницијатор промена и технолошких унапређења.

Супер Старт програм праксе у овом циклусу прима 8 кандидата из различитих области који ће радити на развојним пројектима у најуспешнијој домаћој компанији наредних 12 месеци.

Elixir Group је глобални играч на тржишту минералних ђубрива и хемикалија, са више од 30 милиона корисника у екосистему. Даљи развој пословног система усмерен је на циркуларну економију и искоришћење отпада применом Waste to Energy и Waste to Chemicals концепта. Наша Eco Energy дивизија бави се финалним збрињавањем отпада, чиме утичемо на боље искоришћење ресурса, уштеду и очување окружења. Инвестиоциони пројекти Elixir Group директно утичу на развој Источне Србије.

Супер Старт је намењен младим људима који су недавно завшили своје школовање или су при самом крају. Програм се у овом циклусу реализује у виду плаћене праксе у трајању од дванаест месеци.

Наша мисија је да успеш и добијеш понуду за запослењем. Уз њу иде и план каријерног пута за наредне три године. Конкретна подршка на самом почетку каријере је кључна за даљи професионални развој.

Пракса укључује заједничко увођење у пројекте, након чега следе ротације и рад у тимовима на развојним пројектима Elixir Group. Сваки полазник добија ментора са вишегодишњим искуством у датој области и глобалном пословању. На самом крају добијају понуду за запослење и креира се план каријерног развоја за наредне три године.

Ово је само један од циклуса Програма. Супер Старт плаћена пракса ће у наредном периоду бити доступна и другим образовним профилима на осталим локацијама на којима послујемо.

Више информација о самом програму, као и пријава, налазе се на Elixir Group веб сајту у делу каријера.

Кандидати свој CV могу слати и на superstart@elixirgroup.rs

прилог 1
прилог 2
Универзитет у Новом Саду Економски факултет у Суботици Copyright @ 2022.
Пратите нас
Поделите
Обратите се

Поделите страницу
Share on Viber Share on Facebook Tweet
Претражите ef.uns.ac.rs
Изаберите језик