Почетна страница Списак предмета на основним академским студијама Фарм менаџмент

Фарм менаџмент

Испитна питања
План пословања пољопривредног газдинства ПППГ 1-2
Обрасци за израду калкулација бруто марже за 12 најзначајнијих линија пољопривредне производње у Војводини - Модел КБМ 1.2
25. 05.2020.
Обавештење о начину полагања испита из предмета Фарм менаџмент

На основу Одлуке Факултета у вези са смањењем обима испитног градива као и Препоруке о начину одржавања испита, за полагање испита из предмета Фарм менаџмент умањује се градиво на следећи начин:
• Испит се може полагати парцијално из три дела према Плану и програму предмета, при чему се испит мора обавезно пријавити сваки пут због организације испита.
• Умањење градива неопходнога за испит односи се само на трећи део материје, тј. усмени део испита, док материја за први и други део испита остаје непромењена. За усмени део је неопходно припремити области: Анализа пословања пољопривредног газдинства и Капитал и прибављање додатног капитала, док ће питања из области: Пољопривредно земљиште и његова употреба и Управљање људским ресурсима бити изостављена.
• На почетку усменог испита такође радиће се задаци само из две области: Анализа пословања пољопривредног газдинства и Капитал и прибављање додатног капитала.
Универзитет у Новом Саду Економски факултет у Суботици Copyright @ 2020.
Пратите нас
Поделите
Обратите се

Поделите страницу
Share on Viber Share on Facebook Tweet
Претражите ef.uns.ac.rs
Изаберите језик