"Case study" такмичење за средњошколце

Драги будући бруцоши, настављамо традицију такмичења у решавању СТУДИЈЕ СЛУЧАЈА. И ове године смо спремили за вас занимљив задатак, а на вама је да нам покажете своју креативност и иновативност, и наравно, да освојите вредне награде. Сваки члан тима са најбољим решењем осваја књиге за 1. годину студија на нашем Факултету и студентско путовање изненађења.
Ове године организујемо два круга такмичења. У првом кругу скупљате бодове на основу броја лајкова вашег решења, као и гласова стручног жирија састављеног од наставника са Факултета и стручњака из привреде. Сва решења која се покажу као најуспешнија пролазе у други круг, који подразумева презентовање на Дану отворених врата Факултета, где специјални жири изненађења доноси коначну одлуку.
Очекујемо вас у нашој заједничкој авантури!
1. Какву диплому, односно звање, стичем на Економском факултету? 2. Која средња школа омогућује упис на Економски факултет? 3. Под којим условима се уписују држављани Србије који су средњу школу завршили у иностранству? 4. Под којим условима се уписују припадници српске националне мањине? 5. Под којим условима се уписују страни држављани? 6. Када и где се подноси пријава на Конкурс и која документа су потребна? 7. Када и где се организује пријемни испит? 8. Који предмети се полажу на пријемном испиту? 9. Који студијски програми могу да се упишу на Економском факултету у Суботици? 10. Из које литературе се спрема пријемни испит? 11. Где може да се купи Информативни билтен за полагање пријемног испита? 12. Систем бодовања? 13. Колико бодова је потребно да би се положио пријемни испит? 14. Са колико бодова је прошлих година вршен упис на терет буџета? 15. Где и када се објављују резултати пријемног испита? 16. Да ли постоји могућност достављања ранг-листе средњим школама? 17. Да ли је могуће приговорити на Прелиминарну ранг-листу? 18. Да ли освојено прво, друго или треће место на државним такмичењима ослобађају кандидата од полагања пријемног испита? 19. Када и где се врши упис у прву годину студија? 20. Да ли су могућа померања на ранг-листи ако се неко не упише? 21. Колика је школарина за самофинансирајуће студенте и да ли је могуће плаћање у више рата?