aiesec subotica
Почетна страница AIESEC

AIESEC - Постани члан највеће студентске организације на свету!Највећа међународна организација вођена од стране младих, AIESEC, регрутује нове чланове сваког маја и октобра месеца текуће године. Млади као што су студенти прве и друге године се могу пријавити за чланство и придружити се младима који теже да испуне свој потенцијал доприносећи својој заједници кроз развијање лидерства, кроз утицање позитивно на друштво и увођењем нових промена ради доприноса свету и свом граду.

Шта добијаш чланством у AIESEC организацији?Такође, преко AIESEC организације имаш прилику да одеш на праксу у неку од преко 110 земаља у којима AIESEC постоји. Праксе трају минимално 6 недеља, а максимално 78.Волонтерске праксе су намење свим годинама на нашем факултету а стручне праксе трећој и четвртој години.
Волонтерски програм пракси је глобална прилика за младе који желе да раде на свом личном развоју и направе позитиван утицај у свету.

Ако ми не мењамо свет, ко ће?

Програм стручних пракси усмерен ка младим људима који желе да раде на свом професионалном и каријерном развоју у светским компанијама. Истакни се у пословном свету помоћу интернационалне праксе
За сва питања и информације, увек можеш да се обратиш у канцеларији бр. 203 на другом спрату у згради Економског факултета у Суботици сваког радног дана.
Уколико се нико не налази у канцеларији, слободно позови број телефона од потпредседника за људске ресурсе!
Ми те позивамо да направиш корак ван зоне комфора и свакодневице и да прихваташ све прилике које ти факултет пружа поред студирања!

О AIESEC-у:
AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 110 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Контакт информације:
Председник AIESEC канцеларије у Суботици
Николета Молнар
062 8512 304

 

Универзитет у Новом Саду Економски факултет у Суботици Copyright @ 2024.
Пратите нас
Поделите
Обратите се

Поделите страницу
Share on Viber Share on Facebook Tweet
Претражите ef.uns.ac.rs
Изаберите језик