Почетна страница AIESEC

AIESEC - Постани члан највеће студентске организације на свету!Највећа међународна организација вођена од стране младих, AIESEC, регрутује нове чланове. Млади као што су студенти прве и друге године се могу пријавити за чланство и придружити се младима који теже да испуне свој потенцијал доприносећи својој заједници кроз развијање лидерства, кроз утицање позитивно на друштво и увођењем нових промена ради доприноса свету и свом граду.

#uzAIESECmogu да:

Попуни пријаву овде и убрзо ћемо ти се јавити са детаљима о даљем процесу селекције. Пријави се што пре и направи корак ван зоне комфора и свакодневице.

Пријаве су отворене до 6. јуна

Такође, када се пријавиш за чланство, пријави се и на “Упознај AIESEC” догађај, где можеш да сазнаш шта је то тачно AIESEC и шта све можеш добити чланством у AIESEC-у. Маја 27. у 18.00 је догађај за студенте који студирају у Суботици – пријави се овде. За студенте који студирају у Новом Саду, догађај се одржава 31.5. у 18.00 часова.

https://zoom.us/j/94126194383?pwd=S0tPUFVNTzN5NGViQ3dENTdmcmFTQT09

О AIESEC-у:
AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 110 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране младих. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Kontakt informacije:
Potpredsednik za ljudske resurse
Milan Dimitrov
064 889 2266


 

Универзитет у Новом Саду Економски факултет у Суботици Copyright @ 2022.
Пратите нас
Поделите
Обратите се

Поделите страницу
Share on Viber Share on Facebook Tweet
Претражите ef.uns.ac.rs
Изаберите језик