srcef
Почетна страница CRANET Home Национални тим Cranet истраживања

Национални тим Cranet истраживања

Проф. др Агнеш Славић
Редовни професор

Универзитет у Новом Саду
Економски факултет у Суботици
Департман за менаџмент
Телефон: +381 64 2221 142
E-mail: agnes.slavic@ef.uns.ac.rs 

Дипломирала је 2001. године на  Економском факултету у Суботици, Универзитет у Новом Саду. Звање магистра економских наука стекла је 2010. године на истом факултету.  Докторске студије завршила је 2010. године на Универзитету ,,Сент Иштван”, Геделе, Република Мађарска, из области менаџмента и бизниса, бавећи се темом задовољства запослених. Од 2003. године запослена је на Економском факултету у Суботици, где је 2021. године  изабрана у звање редовног професора за научну област Менаџмент. Предметни наставник је за предмете Менаџмент људских ресурса и Организационо понашање (на основним студијима), Управљање талентима (на мастер студијима) и Међународни менаџмент људских ресурса (на докторским студијима).

Почасни члан је Друштва стручњака за менаџмент људских ресурса Мађарске  (HSZOSZ) са седиштем у Будимпешти. Од 2008. године учествује у организацији и спровођењу истраживања о HR пракси у Србији – по методологији међународне научне мреже Cranet. Од 2009. године учествује у спровођењу истраживања о HR пракси филијала мултинационалних компанија у Србији у оквиру истраживања CEEIRT. Од 2007. године је члан Јавног тела  Мађарске академије наука. Аутор је више универзитетских уџбеника и бројних домаћих и међународних публикација. Учествовала је у бројним домаћим и међународним научним пројектима.

Проф. др Немања Бербер
Ванредни професор

Универзитет у Новом Саду
Економски факултет у Суботици
Департман за менаџмент
Телефон: +381 64 3282 660
E-mail: nemanja.berber@ef.uns.ac.rs 

Основне академске студије је успешно завршио 2008. године на Економском факултету у Суботици, Универзитет у Новом Саду, на смеру Менаџмент. Мастер академске студије на истом факултету и истом студијском програму успешно је завршио 2010. Исте године уписао је докторске академске студије, на Економском факултету у Суботици, на студијском програму Менаџмент и бизнис, модул Предузетнички менаџмент. Одбранио је докторску дисертацију из области Менаџмента људских ресурса под насловом „Компарација управљања компензацијама у Републици Србији и земљама Европе“ јула 2015. године. Од 2008. до 2013. године радио је на Високој пословној школи струковних студија у Новом Саду, као сарадник у настави и асистент. Септембра 2013. године започео је радни однос на Економском факултету у Суботици, у звању асистента за ужу научну област Менаџмент, за предмете Менаџмент људских ресурса, Менаџмент урбаном средином и Организационо понашање. Новембра 2014. године био је на студијском боравку у НР Кини, на Универзитету Зхонгнан. Тренутно је ангажован на два међународна пројекта: Cranet и CEEIRT. Аутор је бројних домаћих и међународних публикација.

----------------------
Уз подршку: Доц. др Марка Алексића и Димитрија Гашића МСц
Универзитет у Новом Саду • Економски факултет у Суботици • Катедра за менаџмент

Универзитет у Новом Саду Економски факултет у Суботици Copyright @ 2024.
Пратите нас
Поделите
Обратите се

Поделите страницу
Share on Viber Share on Facebook Tweet
Претражите ef.uns.ac.rs
Изаберите језик